Снимка: Нова тв
fallback

Русата и Черната Златка вече си имат изявени врагове в къщатата на Big Brother. В явна комбина срещу тях влязоха нереализираната Мис България - ромката Пенка и известният повече с външния си вид певец Джийсън.

Изпълнителят обърка тотално Златка Райкова, след като продължава да крие вещите й и може би най-ценното за плеймейтката - гримовете й.

Заедно с Пенка пък спретнаха мамба на двете, като намазаха с мед възглавниците им и поляха креватите им с вода.

Още на първите номинации Пенка открито заяви, че не харесва и двете Златки, тъй като Русата била надменна, а Черната говорела зад гърба й. Джийсън също номинира двете за изгонване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 години

Джийсъна се е взел на сериозно в ролята на великия комбинатор-манипулатор.От много маймунджулъци,накрая да не го изпратят към къщи тази вечер.Едно е шега,а съвсем друго е злоба.Ще си намери майстора,защото Златките ще отвърнат на удара.

14

мими

преди 10 години

Не гледам брадър, но прочетох "статията" и се чудя може ли да има толкова простотия по тази земя, Боже

13

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, че зрителят се вживява толкова в това манипулативно предаване. Как ли не го наричат този Джийсън, а той е само един младеж, който още не е излязъл от пубертета. Нима си нямате пубертети вкъщи или не ги срещате на улицата?

fallback